Werk voor 65-plussers: dat kan bij Overijssel65plus Uitzendbureau!

Wilt u als 65-plusser nog werken? Een aantal uren per week tussen collega’s? Uw kennis en ervaring inzetten?
Misschien iets heel anders doen dan in uw eerdere loopbaan? Gewoon nog wat extra’s bijverdienen?

Werken na uw 65ste biedt onder andere de volgende voordelen:

U draagt als 65-plusser minder sociale premies af en hierdoor houdt u netto meer over. Uw bijverdiensten hebben geen invloed op uw AOW- uitkering/pensioen. Wel raden wij altijd aan na te denken over eventuele subsidies die u ontvangt. Wanneer uw inkomen stijgt kan het zijn dat u voor bepaalde subsidies niet meer in aanmerking komt. Uw financieel adviseur kan dit voor u berekenen.

Wij hebben werk voor 65-plussers. Bent u geïnteresseerd in een leuke baan en heeft u de AOW gerechtigde leeftijd? Schrijf u dan kosteloos in bij Overijssel65plus als werkzoekende. Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om uw aanmelding te bevestigen.

Mag ik naast mijn AOW bijverdienen?

Ja, naast uw AOW mag u onbeperkt bijverdienen. U wordt niet gekort op uw AOW of pensioen, bijverdienen zoveel als u wilt. (Voor uw AOW en evt. partnertoeslag verwijzen wij naar SVB.
Wel raden wij altijd aan na te denken over evt. subsidies die u ontvangt. Wanneer uw inkomen stijgt kan het zijn dat u voor bepaalde subsidies niet meer in aanmerking komt.

Hoeveel ga ik verdienen?

Uw verdiensten zijn afhankelijk van het werk dat u gaat doen. Het salaris hangt af van de functiegroep waarin uw werkzaamheden vallen.

Moet ik een CV hebben?

Nee, dit hoeft niet. In veel gevallen stellen wij kandidaten eerst voor middels een korte omschrijving, opgesteld naar aanleiding van door u verstrekte gegevens op onderstaand inschrijfformulier en tijdens het intakegesprek. Na selectie door de potentiële opdrachtgever volgt er doorgaans een persoonlijk kennismaking/sollicitatiegesprek. Wanneer een (potentiële) werkgever wel om CV’s vraagt zullen wij u om een CV vragen en desgewenst helpen wij u bij het opstellen.

Wij hopen u spoedig van dienst te kunnen zijn met werk voor u als 65 plusser!