Voor werkgevers

Waarom een 65-plusser?
Veel ondernemers kiezen in deze tijd voor een ruime, flexibele schil om personeelskosten zoveel mogelijk in de hand te kunnen houden.
Daarnaast zijn tijdelijke krachten soms nodig voor vervanging bij ziekte- of zwangerschapsverlof en tijdelijke extra drukte. 65-plussers zijn flexibel inzetbaar, zeer gemotiveerd, hebben jarenlange ervaring en zijn voordeliger dan regulier personeel.
Hiervoor kunt u prima terecht bij Overijssel65plus Uitzendbureau. Ook ideaal voor groeiende ZZP’ers!
Klik hier voor meer informatie.

Voordelen van 65-plus uitzendkrachten voor werkgevers

Aan oudere werknemers als uitzendkracht wordt vaak niet gedacht. Het is voor menig ondernemer even omdenken, maar wie de stap neemt ervaart al snel de voordelen.

Flexibel inzetbaar

Veel gepensioneerden zitten thuis en missen het contact met collega’s. De overvloedige vrije tijd vullen ze veelal in met hobby’s, zorg voor kleinkinderen, klusjes rond het huis en vrijwilligerswerk. Na verloop van tijd verveelt dit of brengt het onvoldoende waardering en/of voldoening. De meeste gepensioneerden zijn op de meest uiteenlopende tijden beschikbaar en flexibel inzetbaar.

Kennis en ervaring

Profiteer van de ruime ervaring en goede werkinstelling van 65-plussers!

Veel ouderen hebben helemaal geen zin om achter de geraniums te zitten. Ze zijn actief, vol levenslust en dragen graag hun steentje bij aan de maatschappij, ook op werkgebied. Daarbij delen ze graag hun ervaring. Bovendien is bewezen dat een mix van jong en oud op de werkvloer leidt tot meer motivatie en minder ziekteverzuim.

Gemotiveerd: ze hoeven niet meer te werken, maar willen graag!

Veel ouderen hebben helemaal geen zin om achter de geraniums te zitten. Ze zijn actief, fit, vol levenslust en dragen graag hun steentje bij aan de maatschappij, ook op werkgebied. Daarbij delen ze graag hun ervaring. Bovendien is bewezen dat een mix van jong en oud op de werkvloer leidt tot meer motivatie en minder ziekteverzuim.

Voordelig

Door het wegvallen van een aantal sociale premies voor een AOW-gerechtigde werknemer en in het bijzonder het wegvallen van de pensioenpremie, is het inhuren van een 65-plus uitzendkracht nog voordeliger dan regulier personeel. Klik hier voor een rekenvoorbeeld of vraag een tarief aan

Maatschappelijk verantwoord

Een 65-plusser maatschappelijk betrokken houden is om diverse redenen een vorm van maatschappelijk verantwoord ondernemen. Lees hier verder

Een dwarsdoorsnee van de beroepsbevolking staat bij ons ingeschreven.

Bij Overijssel65plus Uitzendbureau zijn niet alleen mensen ingeschreven die ongeschoold of lager geschoold werk willen verrichten, maar u kunt ook bij ons terecht voor ervaren mensen op hbo-niveau, in alle denkbare sectoren en alle mogelijke beroepsgroepen.

Wij hebben een uitgebreid kandidatenbestand met ervaren en gemotiveerde 65-plussers die nog graag willen werken in de Overijssel en omgeving. Wij leveren actieve 65-plussers afkomstig uit alle beroepsgroepen.

Overijssel65plus is het enige uitzendbureau in de Overijssel gespecialiseerd in het uitzenden van actieve gepensioneerde senioren en 65-plus krachten in het bijzonder.